Manchester City jager Sevilla-forsvarer

0
754
Manchester City manager Pep Guardiola

Så langt har det vært relativt rolig på overgangsmarkedet for Manchester City, de har hentet inn Nathan Ake og Ferran Torres for totalt 65 millioner euro og solgt Leroy Sane til Bayern München for et rapportert gebyr på 50 millioner euro pluss bonuser.

Manager Pep Guardiola vil ha mer å jobbe med i midtstoppsposisjonene til tross for at han har Laporte, Stones, Otamendi, Ake og Eric Garcia. – Han har identifisert Sevilla-forsvareren Jules Kounde som sitt neste mål.

Les: Bekreftet: Nelson Semedo er klar for Wolverhampton

Den tidligere Bordeaux spilleren ankom La Liga i fjor sommer for 25 millioner euro og var sterkt medvirkende til Sevilla sin menget bra sesong og både i hjemlig serie og i Europaligaen som de faktisk vant.

Manchester City har fått et bud på 60 millioner euro pluss Nicolas Otamendi avslått, nå forbereder seg nå på å lansere sitt andre bud som ifølge ryktene blir på 70 millioner euro.

Den 21 år gamle midtstopperen er en av de beste unge forsvarerne akkurat nå, og å ha ham i laget vil definitivt øke Citys sjanser til å gjenvinne Premier League-tittelen.

Les på Sporten: Leeds har hentet tidligere lagkamerat til Martin Ødegaard

No posts to display