Innrykk fra Hollywood: Ryan Reynolds har selvfølgelig kjøpt seg engelsk fotballklubb

0
931
Berg alias Deadpool.

Vi har egentlig bare ventet på det. Oligarker, oljefond, entrepenører, magnater og tidligere fotballspillere har alle funnet ut at eierskap i engelske fotballklubber er tingen. Noen tjener milliarder på interessen, de fleste sender pengene sine ned i et bunnløst sluk.

Nå er det Hollywood som har banket på hos en walisisk klubb. Wrexham småjogger rundt på nivå fem i det engelske ligasystemet, men skremmer ikke bort Ryan Reynolds, alias «Berg» for de som er gamle nok til å ha opplevd pizzagjengen, Deadpool og andre actionfigurer for de andre.

Les: Manchester City jager Sevilla-forsvarer

Det er Wrexham som sørget for å få litt internasjonal dekning for klubben sin da de offentliggjorde nyheten.

«I løpet av kort tid kommer Mr. McElhenney og Mr. Reynolds til å legge fram sine visjoner for Wrexham AFC og et forslag medlemmene kan stemme over», kommer det i en uttalelse fra klubben.

Wrexham har faktisk vært på andre nivå i engelsk fotball – for 40 år siden. Nå skal Reynolds (ja vi er fortsatt misunnelige på Scarlett Johansson-koblingen) og McElhenny gjør ett eller annet med klubben som endte på 19.-plass på nivå fem – den laveste nasjonale divisjonen i England.

Heia Tufte!

Les på Sporten: Ancelotti forhandler om United-spilleren Solskjær ikke trenger, men bør frykte

No posts to display