Thomas Sandgaard har kjøpt Charlton Athletic

0
667

Det er en klubb stappfull av tradisjon, men lite å rope hurra for på banen de siste årene den søkkrike ganske forretningsmannen Thomas Sandgaard nå kjøper.

Han har sendt et åpent brev til fansen for å fortelle om sine intensjoner.

«Takk for din lidenskap, utholdenhet og tålmodighet. Det er ingen klubb uten deg. Vi er Charlton Athletic Football Club. Helt fra starten har jeg følt at vi var sammen om dette. Jeg er beæret for din støtte og stolt over å offisielt bli en del av Charlton-familien»

Les: Manchester City jager Sevilla-forsvarer

Veien til kjøpet har vært trøblene og måtte ta veien innom rettssalen, en tidligere spiller nå forretningsmann Paul Elliott mente i mai han hadde kjøpt kontrollerende aksjeandel av Panorama Magics for et pund. – Han klarte ikke fremskaffe bevis på dette, men han klarte å utsette kjøpet frem til nå.

Sandgaard fløy fra sin bolig i USA til England i slutten av august for å forhandle om en overtakelse av klubbhuset med Panorama Magic.

I forrige sesong rykket Charlton ned fra The Championship og slår dermed denne sesongen League One. – Charlton spilte i Premier League i syv sesonger på rad fra 2000 og utover, men siden den gang har ikke klubben vært i toppsjiktet i England.

Historien til klubben dateres tilbake til 1905, mens den største prestasjonen var FA Cup-seier i 1947.

Les på Danskfotball: FC Midtjylland sender ung midtstopper «i skole» til Portsmouth

No posts to display