Arsenal har blinket ut et ekstremt forsvarstalent i Serie A som kan løse situasjonen

0
566
Skjønner han kan få en utfordring i forsvaret. (foto: arsenal, twitter)

Arsenal har en målgarantist som topp-prioritet når klubben skal ut på overgangsmarkedet etter sesongen som kan ende med Champions League-billett, men med venstrebacken Kieran Tierney ute etter kneoperasjon og høyrebacken Takehiro Tomiyasu såvidt tilbake etter trøbbel med leggen, blir det ikke noen bombe hvis Arsenal ser seg nødt til å prioritere en forsvarsspiller på sommerens overgangsmarkedet. Løsningen kan ligge i en allsidig Serie A-skotte.

Aaron Hickey. Hearts-spilleren ble hentet til Serie A-klubben Bologna i 2020 og var på banen i 11 ligakamper i sin første sesong. Ikke dårlig for tenåring. Denne sesongen har 19-åringen blitt overøst med ros i Italia etter å ha vært på banen i 33 Serie A-kamper med 5 mål og 1 assist i tillegg til en solid forsvarsjobb mot noen av verdens beste angrepsspillere.

Les: Dårlig nytt for Brentford-fans

Hickey kan spille både på venstre og høyresiden i forsvaret, ifølge Football-London har det spredd seg usikkerhet hos Arteta om Nuno Tavares med sine berg-og-dalbane prestasjoner er riktig, noe som har sendt Aaron Hickey inn på blokka hos London-klubben. Med kontraktsutløp i 2024 er Bologna klar for å slippe Hickey når det kommer bud på rundt 20 millioner euro.

Men her må det handles hvis Arsenal mener alvor. Ifølge Daily Record er Champions League-klubben Napoli i samtaler med Bologna om en overgang for den skotske landslagsspilleren.

Etter at England forlot EU har verdien av et britisk pass på spillerne økt i verdi for Premier League-klubber. Her er det bare å kjappe seg, Arsenal.

Les på Sporten: Chelsea i ferd med å rakne

No posts to display