Ashley Young er gammel, men..

0
129
Ashley Young

Tror vi tar prisen for årets billigste overskrift, men det var bare et tidsspørsmål for den engelske fotball-legenden Ashley Young.

Den 38 år gamle venstrebacken har spilt for Manchester United, Inter Milan, Aston Villa og Watford. Den siste sesongen har det handlet om å kjempe Everton til overlevelse i Premier League, tynget av poengstraff. Everton klarte seg, manager Sean Dyche gikk til Young da det ble klart, med spørsmål som inviterte til mer.

Les: Manchester United henter inn spisslegende med 150 scoringer for å coache Højlund og gjengen

Det blir trolig ikke flere pokaler for Ashley Young som har vunnet Premier League, Euripa League og diverse cuper med Manchester United og Serie A Inter Milan. – Men engasjementet er på topp og slik det ser ut nå blir det Everton helt frem til han legger fotballskoene på hylla.

Etter 34 kamper i Everton-drakta er nemlig Sean Dyche overbevist han fortsatt trenger fotballkrigeren med 453 Premier League-kamper i beina i troppen.

LES: Pierre-Emile Højbjerg kan vente seg et svært interessant tilbud

— Jeg snakket med manageren på slutten av sesongen. Han (Dyche) spurte meg hva jeg ville og om jeg ville bli. Jeg sa ja med en gang fordi jeg elsker tiden min her, sier Young til klubbens hjemmeside.

Alt du trenger å vite: Nederland – Østerrike

F7: Gladiator 2 vil inneholde noen av de «største actionsekvensene som noen gang vist i en film»

No posts to display