Både Leeds og Bournemouth jakter Swansea midtbanespiller

0
643
Yan Dhanda

22 år gamle Yan Dhanda er en av veldig få asiatiske spillere i engelsk toppfotball, det som kan virke enkelt nok når du er superstjerne i klubber som Tottenham er rimelig problematisk nedover i ligasystemet og i aldersbestemte lag. – I et nylig intervju med The Guardian forteller midtbanespilleren som har fått noen aldersbestemte landskamper for England at han nesten daglig på utsatt for rasisme og utestengelse.

Yan Dhanda som er født i Birmingham av indiske foreldre bestemte seg tidlig for å ignorere idioter og bevise sin verdi på fotballbanen. – Dhanda begynte sin ungdomskarriere i West Bromwich Albion før han flyttet til Liverpool, og tilbrakte fem år på Anfield. I sin siste sesong med ungdomslaget scoret han fem ganger 18 kamper i Premier League 2-kampanjen.

Les: Solskjær: «Ville være et sjokk å slå Liverpool»

I mai 2018 forlot han Liverpool for å bli med i Championship-klubben Swansea City hvor han opprinnelig var forventet å være på U23 laget.

Dhanda debuterte som erstatning for Swansea 4. august 2018 mot Sheffield United i en 2–1-seier, og scoret vinnermålet på sitt første touch bare øyeblikk etter at han kom inn på banen.

Slik han leverer om dagen har vekket interessen fra flere klubber, Leeds manager Marcelo Bielsa har etter en dårlig periode savnet en angripende midtbanespiller. – Også Bournemouth som i det siste har blitt forbikjørt av Swansea i toppen av Championship skal være interessert, spesielt hvis de mister Joshua King.

Les på Sporten: Georginio Wijnaldum er ferdig med å snakke

No posts to display