Brighton forlenger med 20 år gamle Tariq Lamptey

0
768
Tariq Lamptey

For et år siden var Brighton og hentet Tariq Lamptey i Chelseas ungdomsavdeling, rimelig umiddelbart var han en suksess og spilte han seg inn i manager Graham Potter sin førsteelver. – Den engelske høyrebacken imponerer stort og nå kommer belønningen, Brighton har forlenget avtalen frem til sommeren 2025 og gitt et kraftig lønnshopp.

20 år gamle Tariq Lamptey har signert en ny og langsiktig kontrakt med Brighton, så avtalen gjelder nå til sommeren 2025.

Les på Sporten: Chelsea angrer som en hund de solgte Tariq Lamptey for småpenger

Brighton hentet Tariq Lamptey i Chelseas ungdomsavdeling for et år siden, og siden den gang, til tross for sin unge alder, har han blitt fast i Graham Potters tropp.

Den energiske høyrebacken har imponert i Premier League, og han blir nå belønnet med en lang kontraktforlengelse frem til 2025.

Les: Både Leeds og Bournemouth jakter Swansea midtbanespiller

  • Vi er glade for å se Tariq knytte fremtiden sin til oss. Vi visste potensialet hans da han hentet ham for et år siden, der vi håpet at han ville ha en positiv innvirkning på klubben, noe som har vist seg å være tilfelle med opptredenen siden juni.
  • Han har vært utrolig profesjonell og jobber usedvanlig hardt. Han er en ydmyk fyr og en lagspiller. Han passer inn i alt vi vil ha fra en spiller, og nå handler det om å hjelpe ham med å nå sitt potensial, sier Graham Potter.

Tariq Lamptey har spilt en enkelt U21-landskamp for England.

No posts to display