Bild: Manchester United er i forhandlinger med Hakan Calhanoglu

0
1323
Har kommet langt, men fortsatt et stykke igjen. (foto: united, twitter)

Gary Neville har nettopp huffet seg over laginnsatsen til Champions League-heltene til Solskjær mot Arsenal. Den tidligere United-spilleren mener et av de store problemene til manageren er den overfylte midtbanen og manglen på den forventede vingforsterkningen.

Samtidig hevder tyske Bild at United er i forhandlinger med en ving de har fulgt siden sommeren.

Les: Mourinho: «Jeg skal se hva Madrid-nettstedene sier om Bale»

Da tar vi på oss Neville-brillene og spør: Løser dette noe for United i Premier League?

AC Milan-spilleren Hakan Calhanoglu skal ha takket nei til Juventus for å vente på invitasjonen fra Old Trafford. Ifølge Bild har den formelle invitasjonen nå ankommet Milano.

Les på Sporten: En overbefolket midtbane gir Solskjær trøbbel

26-åringen som liker selv å sammenligne seg med Mesut Özil (har ikke akkurat noen god klang i Premier League om dagen), ble hentet til Milano fra Bayer Leverkusen i 2017.

Forrige sesong produserte han solide 11 scoringer og 9 assists på 38 kamper, og har fortsatt i samme sporet etter sommeren med solide 4 scoringer og 4 assists på 9 kamper.

Da kontrakten løper ut i slutten av juni 2021 og spilleren skal være heltent på å tre på seg United-drakta, styrer dette mot en free transfer-overgang som sikkert klinger godt i ørene til Ed Woodward.

Spørsmålet er hva brillene til Gary Neville forteller.

Akkurat nå dugger de litt for mye etter Solskjærs David Moyes-start på Premier League-sesongen. Skulle Calhanoglu ende opp med å være vingen United skal bygge på neste sesong, er vi noe usikre.

Les på Sporten: Erling Haaland har passert 1,3 milliarder!

No posts to display