Mourinho: «Jeg skal se hva Madrid-nettstedene sier om Bale»

0
627

Gareth Bale satte inn sitt første mål siden han kom tilbake til Tottenham Hotspur og sikret med det en 2-1-seier over Brighton søndag kveld, og på typisk måte har Jose Mourinho kommentert det hele.

Det har stått ganske mange spaltemetere i engelsk presse om hvor urettferdig mottagelsen av Bale har vært i Spania, både av Real Madrids fans og media.

Les: Ryan Giggs oppfordrer United-supporterne til å se mot Liverpool for å skjønne gamet

Da han diskuterte Bales prestasjoner generelt, var Mourinho fornøyd med det han så, men den portugisiske treneren så den perfekte muligheten til å svare på kritikere i Madrid. «I en uke nå har han forbedret seg,» sa Mourinho under en pressekonferanse. «Det er ikke bare å se på ham, dataene støtter det også. Vi visste, Gareth visste. Vi deler ideer og følelser.» Han fortjener det [målet]. Når jeg har fem minutter, går jeg på Safari for å se på nettsteder i Madrid for å se hva de sier om ham. «Han viste stor personlighet og hadde stor innflytelse, og scoret et veldig viktig mål for oss. Han kom også til Harry [ Kane] på en veldig erfaren måte å spille de siste 15 minuttene for oss.

«De var veldig smarte, veldig intelligente, spesielt med å holde ballen oppe og bringe den inn i soner der de ikke kunne skade oss.» Han vet at vi bryr oss om ham, og han bryr seg om klubben. Jeg tror han passer perfekt. Han er veldig rolig, veldig intelligent. Jeg er veldig fornøyd med at han scoret vinnermålet. «Ballen headet etter et innlegg fra Sergio Reguilon, som også ble med Spurs fra Real Madrid på permanent basis i sommer.

Etter syv kamper spilt betyr denne seieren over Brighton at Bale og Mourinhos Spurs for tiden ligger på andreplass i Premier League-tabellen, to poeng etter regjerende mester Liverpool.

Les på F7: Den perfekte julegaven til en gamer

No posts to display