The Mirror: Isco planlegger overgang til Premier League

0
2382
Har spilt så lite denne sesongen at vi måtte grave frem et gammelt bilde. (foto: real, twitter)

Det var et solid spillerskifte hos Barcelona i sommer, og med den dårligste starten på sesongen på 18 år spørs det om ikke venter flere store endringer. Situasjonen er ikke så ulik hos erkerivalen Real Madrid. Også her kommer skiftet.

James Rodriguez orket ikke å vente lenger på at Zidane skulle se kvalitetene hans, og slapp fri til fotballens himmelrike hos Everton og gamlesjefen Ancelotti. Gareth Bale kom seg endelig videre og tilbake, til klubben han slipper å bli pepet ut hver gang han rører ballen.

Les: Ryan Giggs oppfordrer United-supporterne til å se mot Liverpool for å skjønne gamet

Nå ser det ut til å være Iscos tur. 28-åringen har spilt over tre hundre kamper for Real siden 2013, men har aldri helt etablert seg i rollen som den store playmakeren. Da Martin Ødegaard også ble hentet inn som langsiktig erstatter til Modric, var signalene til Isco relativt sterke fra Zidane.

Du har klart det neste, Isco, men bare nesten.

Les på F7: Som en futuristisk drøm! Real Madrid åpner opp dørene til nye Bernabeu

Ifølge The Mirror har spilleren med bare 177 minutter på banen for Real denne sesongen gitt signaler om at det frister med en overgang til Premier League, til klubben med det kuleste fotballpartyet denne sesongen.

Everton.

Den engelske avisen hevder Real Madrid ikke vil stå i veien for Iscos gjenforening med James Rodriguez og Carlo Ancelotti. Så lenge Everton møter forventningene til Real om leie av midtbanespilleren med forpliktelse til permanent overgang til rundt 18 milloner euro.

Vi har allerede begynt å glede oss til å oppleve Isco i verdens tøffeste liga.

Les på Sporten: Drittlei Pochettino tar seg deltidsjobb

No posts to display