Ryan Giggs oppfordrer United-supporterne til å se mot Liverpool for å skjønne gamet

0
822
Uansett hva Giggs mener, Solskjær MÅ raskt vinne trofeene for å beholde jobben. (foto: united, twitter)

United-supportere har ventet på manageren eller spillerne som igjen skal bringe storhet til den røde delen av byen. Med Ole Gunnar Solskjær og noen kanonkamper i Champions League, er det fler som krysser fingre og tær for at Ole is the One. Ryan Giggs backer den tidligere lagkompisen, men har liten tro på en quick fix for United.

Ryan Giggs er en United-mann det lønner seg å lytte til. Han løp rundt i den litt for store United-drakta i neste tjuefem år og avsluttet perioden på Old Trafford som trener i de kaotiske post Ferguson-årene.

Når United-supporterne forventer at den ekstreme starten i Champions League viser at Premier League-trofeet så og si befinner seg innenfor rekkevidde, heller Giggs noen bøtter med kaldt vann i buksene på fansen.

Les: Harry Kane har pekt ut de fire tøffeste forsvarspillerne

Waliseren bruker Liverpool, som kavet rundt i flere tiår, som eksempel.

-Vi må se mot Liverpool der det tok 30 år å vinne Premier League. De trodde etter 1990 at we´lll win it again soon. Selv for Klopp tok det fireogethalv år å vinne. Det tar lang tid, sier Giggs til The Greatest Game Podcast.

Les på F7: Som en futuristisk drøm! Real Madrid åpner opp dørene til nye Bernabeu

Så da United-legenden fikk spørsmålet om han var bekymret for at titteltørken til United kunne fortsette, var Giggs dønn ærlig.

-Ja, 100 %. Det kan gå 15, 20 år før det skjer. Hver manager og nysignering for United blir sett på som at «han vil gi oss ligatittelen» – men det er ikke sånn det er, avslutter Giggs.

Like fullt starter United-supportere sesongen med troen på at denne gangen lykkes vi. Ryan Giggs sørget her for at seier i Paris og 5-0 overkjøringen av RB Leipzig ikke betyr at veien til Premier League-himmelen er funnet.

Les: The Mirror: Nok en Real Madrid-stjerne på vei til Everton

No posts to display