Burnley lar tidligere Manchester United-stjerne styre skuta etter Kompany

0
480
Kompany har alt, men det holdt likevel ikke i Premier League med Burnley-troppen. (foto: Burnley)

De siste sesongene har vi sett tidligere storstjerner gå rett i dørken i overgang som trener, med Lampard, Rooney og Gerrard i front, samtidig som vi har sett Xabi Alonso i løpet av kort tid etablere seg som den mest ettertraktede treneren på markedet. Vincent Kompany viste potensialet sitt hos Burnley, nå er det en tidligere Manchester United-stjerne som får muligheten.

Burnley-ledelsen trodde nok de skulle beholde Vincent Kompany da de ble enige med belgieren om å fortsette arbeidsforholdet på tross av nedrykk. Så banket en av verdens største klubber på porten. Kompany forsvant til Bayern Müchen på slutten av mai, tilbake sto Burnley uten sin karismatiske leder. Nå er vi tett på trenersignering i Burnley.

LES: Aston Villa henter norsk talent i FC København

Vi har ventet på å få Ruud van Nistelrooy skikkelig tilbake i fotballsirkuset som trener. Nederlenderen var en fantastisk spiss som har vært toppscorer i Champions League, La Liga, Premier League og hjemlandet Nederland, mens hans trenerkarriere som begynte så smått etter han la opp i 2012 er så langt ikke spesielt imponerende.

Han har virkelig gått i gradene i den nederlandske storklubben PSV Eindhoven og til slutt ble han hovedtrener fra sommeren 2022 i nesten et år, siden det har han vært på en utvidet ferie. Han har også vært assistenttrener for Nederland.

Nå skal det løse seg for Van Nistelrooy. Ifølge De Telegraaf er den nederlandske legenden noen detaljer unna å bli enig med Burnley-ledelsen om trenerjobben, der Kalmar FF-trener Henrik Jensen hentes inn som assistenttrener.

SPORTEN: Steve Cooper tilbake i Premier League!

Etter at City-legende Kompany viste han klarte seg ypperlig i Championship med opprykk i første sesong, åpnes døra for en annen tidligere Premier League-stjerne. Vi tror på deg, Ruud.

Alt du trenger å vite: Danmark – England

No posts to display