«En god dag for United og Phil Jones»

0
647
Digger typer som Jones. (foto: united, twitter)

Tyve måneders skadefravær høres lenge ut, og for Phil Jones førte kneskaden til en tur ned i den mørkeste kjelleren.

-Jeg har aldri vært så langt nede som menneske. Jeg pleide å komme tilbake fra treningsanlegget og være helt ødelagt. Hodet mitt var et kaos, jeg gråt. Jeg sa til konen min: Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre». Jeg husker at vi gråt begge to, fortelte Jones til The Times.

Les på Sporten: Presentert som ny trener – ferdig tre timer senere

Nå er midtstopperen med i troppen til ligacupkampen mot West Ham på onsdag, 20 måneder siden forrige kamp.

-Jeg er så glad for Phil. Han har gjennomført 2 x 90 minutter for U-23, spilt noen minutter bak lukkede dører, og han har ingen problemer med kneet. Han har jobbet virkelig hardt, begynner Solskjær til klubbens hjemmeside.

Tilbake på jobb. (foto: united, twitter)

Som ser på Jones som en fullblods profesjonell av den gamle skolen.

-Han profesjonell. Ingen dikkedarer, ingen sosiale medier. Jeg er gammeldags, jeg liker sånne spillere. Han fokuserer bare på én ting, og får hodet sitt rundt utfordringene og er nå tilbake… Det er en god dag for oss og ham, og det er noe han har fortjent, sier Solskjær.

Les på Sporten: Phil Jones har kommet seg ut av det dypeste mørke i kjelleretasjen

No posts to display