En hindring igjen før Ten Hag har på plass sin angrepsforsterkning

0
284
Tenkeren. (foto: united, twitter)

Ten Hag skal ha vært frustrert da toppscorer Cody Gakpo glapp til erkerivalen Liverpool, Man United har nå satset på en billigere løsning i angrepet for resten av sesongen. Selv om den er billigere enn en Gakpo-signering på rundt 40 millioner pund, må gjengen fra Old Trafford likevel ut med flere titalls millioner får å blidgjøre fjerdepart.

I Wout Weghorst-overgangen har du moderklubb Burnley, Man United, spilleren selv, men også Besiktas. Den tyrkiske klubben er strålende fornøyd med Weghorst sine prestasjoner på leie og har inget ønske om å la Burnley hente nederlenderen tilbake for utleie til Man United.

LES: Ny argentiner på plass i Premier League

Det freste godt fra Besiktas-direktøren da Weghorst tok en slags impulsiv avskjed med Besiktas-supporterne etter helgens kamp, ledelsen hadde ikke engang hørt fra Burnley om opplegget til United.

Ifølge den hyperaktive overgangsjournalisten Romano har Burnley og Weghorst nå på plass en leieavtale med United, men forutsetter at Man United betaler en kompesasjon til Besiktas på 3 millioner euro for at de stikker av med klubbens toppscorer. Pengene bør ikke være problem for United, men ifølge Romano står og faller signeringen på at Besiktas selv får på plass en fullverdig erstatter til Weghorst.

Det går mot nederlandsk forsterkning for Ten Hag, men enn så lenge må det ventes på at Besiktas ikke føler de kommer ut som den store taperne.

LES OGSÅ: Spansk media: Nekter klubb å leie Depay

No posts to display