Ny argentiner på plass i Premier League

0
970
Gleder seg til St. Mary's. (foto: racing, twitter)

Etter VM-suksessen til Messi og gjengen vil «alle» ha en argentiner i troppen. Chelsea jobber knallhardt med å overtale Benfica til å selge Enzo Fernandez, Pep Guardiola gliser over å ha Julian Alvarez i troppen, Brigthon det samme med Alexis Mac Allister, Ten Hag det samme med Lisandro Martinez. Nå har Southampton også hentet en argentinsk up and coming-spiller til klubben.

Racing Club var på mandag ute og skrøt at 20-åringen Carlos Alcarez var solgt til Southampton. Premier League-klubben hadde nok med å melde om kjøpet av Mislav Orsic før helgen, nå ventes det på bekreftelsen av Alcarez-signering.

LES: Man United-mål tok tårevåt avskjed uten å gi beskjed til klubben sin

Den sentrale midtbanespilleren hentes for rundt 145 millioner kroner, der Racing også sikrer seg 15 prosent av et eventuelt videresalg. Når vi har sett økningen i markedsprisen til argentinske spillere det siste året, ligger det potensielt gode penger fremover for Racing.

LES: Gareth Bale har sikkert planlagt noe nytt, men først skal det slappes skikkelig av

Alcaraz har allerede 83 kamper på Racings førstelag med 12 scoringer og 6 assists. Vi gratulerer The Saints – når bekreftelsen kommer.

No posts to display