Først Dean Smith – nå er det også slutt for vikaren

0
462
Allan Russell på vei mot noe permanent? (foto: norwich, twitter)

Slaven Bilic fikk nylig sparken hos Watford etter 162 dager. Nå viser Norwich at de heller ikke har tålmodighet. Dean Smith forsvant i desember, nå er det også slutt for vikaren. Eller er det noe annet og større på gang for Allen Russell?

På fredag kom meldingen fra Championshipklubben at Russell er ferdig med øyeblikkelig virkning. 42-åringen gikk inn som caretaker for klubben etter at Smith ble sendt på porten i desember 2022 med tre seire på tretten Championship-kamper.

LES: Skjønner han kan få sparken

Nå er det Russells tur til å kjenne på følelsen av å få kontrakten opphevet. Eller er det Russell som skal frigjøre seg for en annen jobb?

-Norwich City og Allan Russell har blitt enige om en gjensidig opphevelse av kontrakten for å gi Allan mulighet til å søke andre muligheter, skrives det på klubbens hjemmeside.

Det sies ikke noe om hva Russel eventuelt snuser på. 42-åringen forlater hvertfall Norwich på playoff-plass, 6. høyeste på Championship-tabellen.

LES OGSÅ: Helt vilt: Planlegger sommerens STØRSTE handletur

Vi venter spent på hvor den tidligere offensive-assistenttreneren for det engelske landslaget (2017-21) dukker opp neste gang.

No posts to display