Skjønner han kan få sparken

0
405
Ikke helt sånn vi så Conte i regnværet mot AC Milan. (foto: spurs, twitter9

Det var alt annet enn en energisk Antonio Conte på sidelinjen i striregnet mot hans tidligere byrival AC Milan. Italieneren er tilbake etter operasjon og hvile, men fikk seg en direkte smell med exit Champions League. Da røyken hadde lagt seg på Tottenham Hotspur Stadium (som vi savner White Hart Lane-navnet), var Spurs-manageren selv ikke sikker på om han fikk oppleve kontrakten sin løpe ut i juni.

-Kontrakten min løper ut i juni. Vi får se. Kanskje sparker de meg før slutten av sesongen. Hvem vet? Kanskje er de (klubbledelsen) skuffet, sier Conte til italiensk TV ifølge The Athletic.

LES: Chris Wilder hastehentes til Championship-klubb

Dette var på italiensk TV, på den offisielle pressekonferansen etter kampen var det en annen ordbruk fra Conte om veien videre.

Min fremtid… Det er ikke den rette dagen å prate om det på. Jeg har kontrakt med Tottenham og Tottenham kjenner utmerket godt til mine tanker.. Jeg har sagt det samme siden starten for ett år og tre måneder siden. Vi har bruk for tid og tålmodighet, begynner Conte.

Før han trekker en konklusjon om klubbens og troppens posisjon.

-… For i øyblikket har vi i mine øyne ikke et solid fundament for å være konkurransedyktig og kjempe og vinne, sier Conte.

LES: Bayern-stjerne: Ronaldo klart større enn Messi

Dette høres ikke akkurat som Tottenham og Conte har en ferdig utfylt forlengelseskontrakt på bordet, klar for signering.

No posts to display