Gir svært misfornøyd Liverpool-spiller en ny mulighet

0
341
Arne Slot.

Nåløyet inn til Liverpools tropp på seniornivå er knapt synlig. Nåløyet inn på kamparenaen som en av de 11 spillerne som representerer en av verdens beste klubber, det er mindre. For en ung nederlenderen ble første del av drømmen oppfylt da Liverpool banket på døra og skjøv frem kontraktstilbudet. Dette var fem år siden, Nå jobber 22-åringen intenst for å avslutte arbeidsforholdet, men det har kommet en ny mulighet på treningsfeltet til Liverpool.

Det bærer ikke akkurat preg av god stemning mellom Sepp van den Berg og Liverpool når 22-åringen uttaler seg om hva han egentlig synes om sin arbeidsgiver. Den nederlandske spilleren ble hentet i 2019, med fire seniorkamper i den røde drakta og resten på utleie, jobber spilleren for å komme seg bort fra Anfield. Det er lettere sagt enn gjort.

LES: Bayern München tjener 230 millioner uten å løfte en finger på Manchester Uniteds spiss-signering

Forrige sesong var 22-åringen leiet ut til Mainz, der han ble satt på kamparenaen for å spille fotball. Etter oppholdet har Van den Berg vært krystallklar på at han ønsker seg bort fra Liverpool, men mener Premier League-klubben har urealistiske forventninger om salgssum.

Liverpool gjør de ikke enkelt for beilerne. Liverpool måtte ut med rundt to millioner euro da de signerte den lovende midtstopperen fra PEC Zwolle, nå krever Liverpool-ledelsen ti-gangen for spilleren som stort sett har vært på utleie.

The Athletic melder bud fra Mainz og Wolfsburg er avslått, Liverpool forventer 20 millioner euro for å slippe Van den Berg.

Men det er også en twist i denne prosessen. Ifølge The Athletic har Arne Slot tråkket på bremsen, han akter å se nivået på sin landsmann i preseason før han godkjenner et eventuelt salg.

SPORTEN: Putter inn nøye utvalgt Tottenham-spiller i byttehandel pluss cash

Dermed åpner det seg en knøttliten mulighet for 22-åringen. Spørsmålet er om Slot ser noe mer enn sin forgjenger, selv om van den Berg er hollandsk.

Alt du trenger å vite: Spania – Frankrike

No posts to display