Har satt prislappen på signering av Mason Greenwood

0
233
Greenwood rir igjen. (foto: getafe, twitter)

Det er ingen vei tilbake til spill for Manchester United for Mason Greenwood som er på utlån i La Liga klubben Getafe denne sesongen. Etter en noe rusten start har den engelske høyrevingen fått opp farten og igjen funnet frem til mål.

To ting har skjedd de siste dagene. Fans og eksperter har begynt å snakke om det ikke snart er på tide med en retur til landslaget og flere La Liga klubber har vist sin interesse for en permanent deal.

Les: Sheikh Jassim har to Premier League-klubber i kikkerten

Manchester United har satt en prislapp på Mason Greenwood, den er ifølge TEAMtalk på mellom 20 og 25 millioner euro. Dette er langt under halvparten av hva han var «verdt» før han ble ble stilt overfor kriminelle anklager for snart to år siden, som siden ble henlagt.

Manchester United gjennomførte en intern evaluering av 22 åringen etter han var frikjent og konkluderte med at en retur var vanskelig på grunn av de negative reaksjonene de regnet med ville komme.

Greenwood har scoret ett mål og en assist på fem kamper for Getafe, hvorav bare to har vært starter. – Lånet har allerede vært en økonomisk suksess for Getafe som har fått et løft i sosiale medier, salg av billetter og de har satt klubbrekord i skjortesalg.

Greenwood antas å være åpen for en permanent overgang til Getafe. Daily Mirror skriver at Sevilla også er interessert, mens Marca peker på Atletico Madrid som et mulig neste stopp.

Les: Ja til Ratcliffe sine milliarder betyr samtidig et nei til Kylian Mbappé, Kingsley Coman og Eduardo Camavinga

No posts to display