Liverpool «glemte» å fortelle Alex Oxlade-Chamberlain han var ferdig i klubben

0
294
"Ox" hadde også nok av gode dager i Liverpool-drakta. (foto: liverp

I sommer forsvant en haug med Liverpool-spillere. De fleste med kontraktsutløp, noen hektet på saudiarabiske penger. Milner og Firmino ble hyllet som de store heltene, for Alex Oxglade-Chamberlain var det en mer takk-for-innsatsen avskjed. Nå bærer 30-åringen Besiktas-drakt, men har ikke helt kommet over behandlingen han fikk siste sesong på Anfield.

Seks år. Under 150 kamper. Da Oxlade-Chamberlain gikk inn i sin siste sesong på Anfield, visste «alle» at det ikke ville bli forlengelse på spilleren som jobbet steinhardt, men altfor ofte var ute deler av sesongen med skader. Nå forteller «Ox» at han aldri fikk formell beskjed fra Liverpool-ledelsen om at han ikke var del av planen videre.

LES: Har satt prislappen på signering av Mason Greenwood

-Jeg var ute av troppen store deler av sesongen (siste). Trente med laget, så på kampdag trente jeg for meg selv, begynner Oxlade-Chamberlain til The Athletic.

-Jeg fortsatte, krummet nakken og gjorde alt for å sikre at jeg var klar… Noen av de yngre spillerne fikk muligheten til å bli involvert for å gjøre dem klar for årene som kommer, det har jeg forståelse for. Jeg tror man bare ønsket at det ble kommunisert til deg.., fortsetter den tidligere Liverpool-spilleren.

For det var ingen som fortalte ham før han fikk beskjed i sommer om at «by the way…»

-… Selvfølgelig, jeg så det komme. Jeg ble fortalt før de publiserte kunngjøringen: «Bare så du vet, vi legger ut dette om at du, Milly (Milner, Bobby (Firmino og Naby (Keita) er ferdig. Og jeg var som, «å, ok. Takk.» Men det var ingenting (som ble sagt) før det. Det var bare… stillheten var nok til å vite hvordan situasjonen var, kommer det fra Oxlade-Chamberlain.

LES OGSÅ: Arsenal har et helt spesielt opplegg fra straffemerket

No posts to display