Emery er ikke i tvil om hvilken liga som må regnes som best og tøffest

0
482
Emery har gitt sin konklusjon. (foto: villa, twitter)

Vi bruker det hver eneste serierunde om Premier League: Verdens tøffeste liga. De som digger Bundesliga, La Liga eller Serie A er selvfølgelig uenige, men nå får vi støtte fra en spanjol. Unai Emery har ledet klubber som PSG, Sevilla, Arsenal og Villareal, for ham er det en naturlig forklaring på at Premier League er den tøffeste/beste ligaen i verden.

-Å vende tilbake til Premier League var en mulighet jeg måtte overveie, da det er den mest konkurransedyktige ligaen i verden, begynner Emery til Relovo.

LES: Liverpool «glemte» å fortelle Alex Oxlade-Chamberlain han var ferdig i klubben

-Når man er en del av den, så føler man det. Hver kamp krever enormt mye energi og forberedelser av deg. Det er klubber som Barcelona, Atletico Madrid, PSG, Bayern München, Juventus og AC Milan, som alle har stor styrke i deres ligaer, men i Premier League har selv klubbene på midten mulighet til å velge spillere fra de andre ligaenes toppklubber. Derfor er det 20 veldig konkurransedyktige lag og seks, syv, åtte topplag, fortsetter Emery.

-Derfor synes jeg Premier League er en utvelgelse av de beste (spillerne) i verden, noe som gjør at det kreves det maksimale av meg i retur, avslutter Emery.

Vi har sagt det, engelskmennene har selvfølgelig sagt det. At en spanjol som har vært med i tre av de største liga-sirkusene i verden sier det samme, veier tungt.

LES OGSÅ: Mirror: Har plukket ut første Chelsea-spiller som ryker i januar

Premier League er verdens tøffeste liga, Emery har forklart hvorfor.

No posts to display