Michail Antonio og Callum Wilson klar til å rope «skandale!» hvis Messi vinner Ballon d’Or

0
357
Haaland. (foto: city, twitter)

Michael Antonio har 286 kamper bak seg i West Ham-drakta siden 2015. I løpet av sesongens ni første Premier League-kamper har han kjempet seg til to scoringer for klubben. I den sterke 2021/22-seongen til The Hammers, noterte spissen seg med solide 10 scoringer. 33-åringen vet hva som må til for å få til dette i verdens tøffeste liga, debutsesongen til Erling Haaland (totalt 52 mål i alle konkurranser) overgår derfor alt – også leveransene til tidenes beste spiller forrige sesong.

Det er naturlig nok delte meninger om det er Messi, Mbappé eller Haaland som fortjener den gjeveste individuelle prisen for en spiller. Det har kommet rykter om at det går mot nok en Lionel Messi-seanse på podiet ved utdeling av gullstøvelen, for to Premier League-stjerner blir det en skandale hvis dette skjer.

LES: Emery er ikke i tvil om hvilken liga som må regnes som best og tøffest

-Jeg forstår at Messis VM-tittel var massivt, men du kan ikke se forbi et treble-vinnende lag og hva Haaland ga til dette da han knuste rekorder (scoringer). Han fortjener Ballon d’Or. Hvis han ikke får den, er det en skandale, sier West Ham-spissen til Footballer’s Football Podcast.

Newcastle-spissen Callum Wilson (5 Premier League-scoringer på de første åtte første kampene denne sesongen) melder seg på i fanklubben.

-Hva Haaland gjorde forrige sesong kan ikke bli oversett. Hvis du tar bort internasjonal fotball og sammenligner statistikken, så skal Haaland vinne, kommer det fra Wilson.

LES: Ronaldo kommer med «sjokkmelding» om egne ambisjoner

No posts to display