Premier League-historiens 10. største toppscorer fatter ikke at Kane valgte Bundesliga

0
319
Kane for de Tre Løvene.

Michael Owen er en av de få Liverpool-spillerne i historien som gjorde det uhørte med å spille for erkerival Manchester United senere i karrieren. Den tidligere stjernespissen er fortsatt ikke helt tilgitt i den røde delen av Merseyside, selv om det skjedde fem år etter exit Anfield. Han tak turen til Real Madrid, men hadde kun sesongen i La Liga før det bar tilbake til balløya. Dette hindrer ikke Owen fra å påstå Harry Kane burde ha styrt unna Bundesliga og tatt veien til en klubb som Real Madrid.

-Jeg tror Kane ønsker han ikke hadde signert en langtidskontrakt (med Tottenham) og da kunne ha vært mer i kontroll av egen karriere. Plutselig var det ett år igjen av kontrakten etter å doing the hard yards, snart kunne du velge Real Madrid, Barcelona eller hvilken klubb du ønsket. Plutselig, etter å ha tatt den lange veien og med ett år igjen tror jeg han ombestemte seg i siste øyeblikk, begynner Owen til DAZN.

LES: Michail Antonio og Callum Wilson klar til å rope «skandale!» hvis Messi vinner Ballon d’Or

Harry Kane tok sitt valg om å signere med Bayern München, ett år før han kunne spasere ut som free agent. Etter tolv kamper i Bayern-drakta står Premier Leagues nest mestscorende spiller med 11 scoringer. Owen mener valget likevel var feil.

-Kane er en utrolig spiller, og det skal ikke være en overraskelse at han spiller fortsatt bra (i ny drakt). Jeg er ikke enig i valget hans bort fra Spurs til Bayern. Han skulle ha blitt hos Spurs for et siste år. Hvis han var så desperat etter å forlate klubben og vinne titler, da kunne han enkelt ha hatt the world in his hands og dra som Bosman-spiller på slutten av sesongen. Hvis Spurs på mirakuløst vis startet å spille bra og se ut som tittelkandidat (som har skjedd), kunne han alltid ha blitt. Uansett, da ville han selv ha styrt og gå til klubben han ønsket seg mens han kom nærmere den historiske toppscorer-tittelen i Premier League og skape the perfect legacy med klubben han har spilt for hele karrieren, doserer Owen.

Så hva er problemet med Bayern München?

Bayer er uten tvil en av de største klubbene i verden, men for meg å vinne titler, det er ikke noe spesielt med å dra og garantere seg selv et Bundesliga-trofé. Bayern vil vinne ligaen med, eller uten Kane, så jeg mener det ikke var en spesiell grunn til å dra, kommer det fra Owen.

LES OGSÅ: LES: Jakter to spillere som har hamret inn 20 seriemål så langt i sesongen

På lørdag kveld kom det for øvrig hattrick fra Kane mot Darmstadt i 8-0 seier og en hyllest til Beckham:

No posts to display