Tidligere Newcastle-eier savner livet som klubbeier – har funnet seg nytt prosjekt

0
1006
Mike Ashley savner å eie klubb i krise.

Reading-supporterne har hatt det blytungt denne sesongen. Dette kommer direkte etter nedrykket fra Championship forrige sesong. League One-klubben er i store økonomiske problemer, manglende lønnsutbetalinger har sikret poengstraff på tabellen, som selvfølgelig forsterker problemene. Nå planlegger en tidligere eier av Premier League-klubb å komme inn som «redningsmann.»

Spør du Newcastle-supportere på gata – eller Rafael Benitez – om Mike Ashley, skal du ikke forvente blomstrende beskrivelser av en klubbeier som vant hjertene til folk. Ashley gjorde sikkert sitt beste, men noe varig positivt inntrykk la den tidligere Newcastle-eieren ikke igjen på St. James’ Park. Nå søker den engelske forretningsmannen et nytt prosjekt.

LES: Premier League-historiens 10. største toppscorer fatter ikke at Kane valgte Bundesliga

Nå melder talkSport klubbens eier, Dai Yongge, er klar for å selge. Mike Ashley meldes interessert i å kjøpe Reading. Ashley har tidligere vært linket til kjøp av Derby og Charlton uten at det har blitt noe, så det er tydelig den tidligere Newcastle-eieren savner livet som eier av fotballklubb i krise.

LES: Graham Potter ett skritt nærmere Manchester United-jobben

No posts to display