Uroen brer seg igjen på Emirates

0
254
Gabriel Jesus viktig for Arsenal. (foto: arsenal, twitter)

Da Mikel Arteta gikk inn i andre del av 2022/23-sesongen, var det med vissheten om at de var tynt dekket på topp. Manchester City hadde hentet inn Erling Haaland som nektet å slutte å score, Arsenal hadde sikret seg Gabriel Jesus. Brasilianeren hadde også en sterk sesongstart – så smalt det til med skade. Sesongen ble kuttet med 12 Premier League-kamper for Arsenals signerte toppscorer, dette i en periode der Haaland fortsatt å levere ukentlige scoringer til Guardiola. Nå brer uroen seg igjen på Emirates.

På onsdag skal det kjempes om kvartfinaleplass for Arsenal i den engelske ligacupen mot West Ham. Thomas Partey er ute i «flere uker», Martin Ødegaard er trolig tilbake etter å ha stått over Sheffield United-kampen i helgen. Og Gabriel Jesus? Brasilianeren har vist i Champions League at han scorer når han er på banen (3 på 3 kamper), i Premier League har det gått tråere med effektiviteten. 1 scoring på 363 minutter, men likevel alltid farlig når spissen er på banen. Når han er på banen.

LES OGSÅ: Bekrefter Graham Potter er kandidat til trenerjobben

Denne sesongen startet umiddelbart med kneskade, fravær i fire kamper, tilbake, men bare 1 scoring i Premier League. Før det igjen bar ut med skade i slutten av oktober. Arteta har uttalt Jesus blir ute noen ukers tid, men før onsdagens kamp var Arsenal-manageren lite lysten på å gi noen prognose.

-Med ham (Jesus), jeg vil ikke gi noe (tidsplan). Jeg gjorde dette en gang og fikk helt feil. Vi må være forsiktige, fordi vi må behandle det på riktig måte. Han pusher alle allerede og ønsker seg tilbake så fort som mulig. Vi trenger ham, so that’s great, sier Arteta ifølge Goal.

Vi må være forsiktige. Mikel Arteta vet godt hva det kan bety hvis brasilianeren forsvinner med skade når det går mot andre del av sesongen.

LES: Milliardbud som knuser Neymar sin verdensrekord på vei! – Avgjørelsen er allerede tatt

No posts to display