Nå er det Chelsea som skal overtale Conor Gallagher

0
563
Gallagher hel Chelsea-ved. (foto: chelsea, twitter)

De siste overgangsvinduene har vi sett den ene tidligere akademispilleren etter den andre forsvinne fra Stamford Bridge. Strategien til Todd Boehly og gjengen har vært å kjøpe seg til titler, noe som supporterne så smertelig har opplevd ikke fungerte. Nå har vinden snudd. Conor Gallagher blir eksemplet på at det igjen skal satses på home grown spillere, en ressurs de største rivalene har skjønt å utnytte.

I sommer var Conor Gallagher på vei bort fra Stamford Bridge. Den tidligere akademispilleren var én av flere som sto på salgslista i den store opprydningsrunden på Stamford Bridge. Inne i november har Conor Gallagher overbevist hos Chelsea.

LES: Uroen brer seg igjen på Emirates

Da kaptein Reece James forsvant ut etter sesongåpningen med skade, ga Pochettino ansvaret til home grown Gallagher. Newcastle, Tottenham og West Ham har vist sterk interesse for å sikre seg 23-åringen, nå ser det ut som det blir bomtur for trioen.

Ifølge 90min er Pochettino stor fan av spilleren, og har gitt klubben tommel opp for å snekre sammen en forlengelseskontrakt i løpet av de kommende ukene. Chelsea satser på å ha enighet om betingelser med Gallagher før overgangsvinduet åpnes for lufting i januar. Da er det forventet at rivalene gjør sine fremstøt.

Gallagher har selv kjempet for å bli værende i klubben, med vikarjobben som kaptein, start i samtlige 10 Premier League-kamper og en ny og forbedret kontrakt, er det liten tvil om at 23-åringen blir værende.

LES OGSÅ: Har allerede begynt å prate om signering med «drømmeklubben»

For Chelsea-supporterne er dette en fantastisk nyhet. Gallagher er typen til å lede klubben gjennom det neste tiåret.

No posts to display