Ikke helt oppløftende nyheter før Wembley

0
496
Get well, lad. (foto: united, twitter)

Manchester United har elegant hoppet over det andre hinderet de siste fem dagene. Først var det 3-0 seier mot Leicester og kontakt med City på andreplass i Premier League, så den deilige 2-1 seieren over Xavis menn og avansement til 8.-delsfinalen i Europaligaen mot Real Betis. Det siste hinderet denne uka venter på søndag.

Det er klart for ligacupfinale mot Newcastle, for Manchester United er det snakk om å ha de rette spillerne spilleklare til det som kommer til å bli et durabelig fotball-bikkjeslagsmål på Wembley. United er med i fire konkurranser, noe som er vanvittig gøy for supporterne, men tærer på spillerne til Ten Hag.

LES: Queens Park Rangers henter inn klubbens tidligere rockestjerne som ny manager

Det store spørsmålet er om Marcus Rashford blir klar til finalen etter smellen han fikk mot Barcelona.

-Jeg vet ikke, begynner Ten Hag ifølge BBC Sport.

-Spilllerne er først tilbake nå og vi er nødt til å sjekke i forhold til deres fysiske tilstand. Vi så på det (Rashfords skade) etter Barcelona-kampen, men som alltid må du vente for å få stillet en diagnose som er 100 prosent å stole på, sier United-manageren.

Det gjorde ikke supporterne spesielt beroliget av å se Rahsford legge ut et bilde på Instagram-story hvor han går av banen uten den ene støvlen med en emoji som bærer bandasje.

Vi dropper tolkningen av bildet og venter på den endelige diagnosen, men helt lovende virker det ikke for at Rashford dukker opp kampklar på søndag.

No posts to display