Newcastle-supporterne har fått en forsmak på hva som kommer

0
680
Eddie Howe har klarert salgene. (foto: Newcastle)

Etter en finale er det vinneren det handler om. Erik ten Hag fikk sin første formelle bekreftelse på at prosjektet hans fungerer, Eddie Howe må vente med sin bekreftelse. Det å lede Newcastle til en ligacupfinale samtidig som det kjempes om Champions League-billett i Premier League, det fortjener likevel stor cred.

Det var en skuffet Eddie Howe som måtte frem foran mikrofonen etter søndagens 2-0 tap mot Manchester United på Wembley, men ga likevel plass for en solid dose stolthet.

LES: Neste Aston Villa-spiller legges ut for salg

-Vi spilte virkelig bra i begge boksene i dag. Vi ga alt, men brukte ikke mulighetene. Vi skulle ha forsvart frisparket bedre (Casemiros scoring) og det andre målet a killer, begynner Howe etter kampen.

-Vi gjorde alt for å komme tilbake i kampen. Vi hadde muligheter, men kunne ikke utnytte dem, det er derfor vi tapte, fortsetter Newcastle-manageren.

-Konkurransen vi er i nå, er på et så høyt nivå at vi trenger å bridge the gap. Kamper avgjøres av små marginer, så vi må forbedre oss, avslutter Howe.

LES OGSÅ: Bekreftet: Klinsmann skal lede Tottenham-stjerne til suksess i VM

Som nå skal avreagere med seier mot Manchester City på lørdag. Det er ikke lenger noen som avskriver Newcastle når det skal kjempes om titler fremover.

No posts to display