Kan vente nytt fremstøt for å hente Harry Maguire til London

0
457
Harry Maguire trener med forsvarsledende Ricardo Carvalho

7 minutter spilletid på tre kamper. Uten spilletid på tre kamper. Dette er status for McTominay og Maguire så langt i sesongen. De to gutta er fortsatt del av Man United-troppen dager før Deadline Day, men signalet fra Ten Hag er ikke til å misforstå: Dette er to spillere som skal selges. West Ham og David Moyes har forsøkt seg på Maguire-signering, men ikke lykkes. Også McTominay har stått høyt oppe på ønskelista til Moyes. Nå kan de være duket for nytt fremstøt.

Ifølge Footballtransfers kilde kan West Ham returnere til Manchester for å sikre seg United-duoen. Harry Maguire blokkerte en permanent overgang til West Ham, nå er det snakk om leie av den tidligere United-kapteinen, for McTominay siktes det inn mot permanent overgang.

LES: Manchester City sender Joao Cancelo videre

Magurie har et EM-sluttspill neste sommer han må spille seg i posisjon til for å få plass i troppen til Southgate, Erik ten Hag har tydelig vist dette ikke blir hos Man United. Hos David Moyes, derimot.

Ten Hag og gjengen ønsker permanent exit på Maguire, men blir utleie til West Ham eneste vei videre for å ha Maguire ute av sesongens tropp, kan dette bli løsningen.

LES OGSÅ: Samme helg som Viktor Hovland vant PGA i Atlanta satte Donald Trump en UTROLIG Bedminster rekord

Når det gjelder McTominay må West Ham kjappe seg, Bayern München er på samme sporet.

No posts to display