Leeds vil signere to til før sommervinduet klapper igjen

0
887
Bielsa in action.

«De hvite» har investert godt så langt i sommer, og har fått en god start på sesongen med to seiere og ett tap. – Allerede er Rodrigo Moreno, Robin Koch og Diego Llorente på plass, nå er det to til som skal hentes for å gjøre kortstokken komplett.

Litt på siden av det de jobber med nå, Leeds har ikke helt gitt opp å signere Rodrigo De Paul fra Udinese som en ny Nr.10, men det ser mørkt ut. Leeds hadde lagt inn et bud på € 25 millioner pluss tillegg for argentineren, men det ser ut til at Serie A-laget står på kravet sitt og fortsatt ønsker € 35 millioner.

Les: Manchester United har selvfølgelig tatt kontakt med N´Golo Kanté

Fotballdirektør Victor Orta og manager Marcelo Bielsa jobber i tospann for å gjøre gode avtaler selv om tiden nå er kort, en som er på blokka er Bayerns Michael Cuisance. I henhold til L’Equipe tenker Leeds at 20 millioner euro er en god pris for Frankrikes U21-stjerne.

Prisen antas å være akseptabel for Bayern, men de må først vente på å se hva som skjer med Javi Martinez først. Den spanske stjernen har et bein i sin tidligere klubb Athletic Bilbao.

Hvis han blir, er det en stor sjanse for at Leeds lander den angripende midtbanespilleren Cuisance.

Leeds ønsker også å signere en ny kantspiller. De har i lengre tid vært ute etter Manchester Uniteds Daniel James som var hyperaktuell for en overgang så lenge som sjefene på Old Trafford trodde de skulle få kloa i Jadon Sancho.

I stedet har Leeds jobber iherdig med alternativet fra FC Utrecht, vingen Gyrano Kerk.

Les på Sporten: Leeds parkerer Serie A konkurranse og lander «Den flygende hollender»

I likhet med James, sies det at Kerk er velsignet med blåsende tempo.

No posts to display