Manchester United har selvfølgelig tatt kontakt med N´Golo Kanté

0
813
(foto: kanté, twitter)

Vi visste at Solskjær har høye tanker om fotballferdighetene til den franske verdensmesteren. Frank Lampard har handlet seg fornøyd med en regning på over to milliarder kroner, noe som betyr at den franske verdensmesteren kan sendes videre. Ifølge The Mirror har United hoppet på muligheten.

Vi skjønner ikke helt at Chelsea kommer til å sende spilleren, som på de gode dagene vurderes som en av verdens beste, over til den brysomme rivalen i Manchester. The Mirror hevder United ikke lar muligheten gå fra seg uten et forsøk.

Les: Alisson mener Liverpool er tilbake, men har innsett at ligaen har endret seg

Den engelske avisen hevder United har tatt kontakt med Kantés representanter for å sjekke mulighetene. Vi skjønner Solskjær utmerket godt, og liker tanken på en Fernandes-Van de Beek-Kanté trio.

N’GOLO KANTE IS JUST INCREDIBLE 🤩PIC.TWITTER.COM/LJUWUDGADR

— GOAL (@GOAL) SEPTEMBER 23, 2019

<script>

Vi tipper et av de første spørsmålene United stiller Kantés folk, er om franskmannen er villig til å gjøre noe med ukelønna på rundt 3,6 millioner kroner. Alexis Sanchez har sørget for at United har blitt noget forsiktig med binde seg til lønnsutbetalinger i denne størrelsesorden.

Les: Nå må United-supporterne se og skjerpe seg!

No posts to display