Liverpool-fans! -Det er på tide å bli begeistret

0
1382
Coutinho og Thiago

Manager Jürgen Klopp leder allerede det som trolig er verdens sterkeste lag, nå skal Liverpool ha blitt enige med det eneste laget som gjør at vi tar med trolig når vi beskriver styrke, årets Champions League mestre Bayern München om Thiago Alcantara.

Jürgen Klopp har pushet på for en avtale for Thiago, først kom Liverpool med et bud på 25 millioner euro, mens Bayern sto på kravet om 30 millioner euro. – Manageren sine argumenter om at de lettere kan dominere denne sesongen også ved å styrke midtbanen har gjort at de ifølge The Times har møtt det økonomiske kravet fra den tyske storklubben.

Les: Chelsea-legende Branislav Ivanovic tilbake i Premier League

Den 29 år gamle spanjolen var sentral i Bayerns-trippelsesongen i 2019/20 og er æret som en av de beste spillerne i verden.

Thiago hadde mindre enn ett år igjen av kontrakten i Bayern München, og de tyske mestrene var ivrige etter å selge i sommer etter at spanjolen gjorde det klart at han ikke ville bli.

Hans kontraktssituasjon var årsaken til Liverpools nøl med å bruke 27 millioner pund på den tidligere midtbanespilleren i Barcelona, ​​men det er ingen tvil om at de røde signerer en spiller i verdensklasse til en rimelig pris.

Les på Sporten: Barcelona-manageren har en siste utvei for Suarez

Det er ikke et lag i verden som Thiago ikke starter for, og han vil sørge for kreativiteten fra «dypet» som Klopps lag trenger.

Mens slike som Fabinho, Jordan Henderson og Gini Wijnaldum alle er fantastiske spillere, har de ikke helt gleden og oppfinnsomhet til Thiago.

Thiago med Champions League-trofeet
Men spanjolens arbeidsmoral og forsvarsvilje er også imponerende, og han vil uten tvil gå sømløst inn på Klopps midtbane.

«Han [Thiago] leser spillet veldig bra, og han dikterer tempo, han kan redusere spillet og øke hastigheten, og det er ikke mange spillere som kan gjøre det,» sa Ex-Liverpool-mannen Danny Murphy til talkSPORT.

“Han kan også spille foran noen som, som Fabinho, og komme seg frem litt mer og spille gjennomballene og være mer kreativ. Han er en av de beste. «

No posts to display