Rhian Brewster selges, men er ikke tapt for Liverpool

0
584
Kan ikke holdes tilbake lenger. (foto: webster, twitter)

Brewster vil bli husket lenge hos Swansea-supporterne etter forrige sesongs forrykende bidrag på utlån. Ti scoringer på tyve Championship-kamper gjorde unggutten også fortjent til en retur til Liverpool til samling og sesongoppkjøring. Nå ser det ut som Liverpool bare har vært en mellomstasjon denne sommeren.

Rhian Webster har passert 20 og trenger spilletid. Senterforwarden er regnet som en av Klopps favoritter, men når de regjerende mesterne ikke kan tilby Webster muligheter nok for matching på øverste nivå, har det kommet frem til en annen løsning.

Les: Kai Havertz er ikke i tvil om hva som er tøffest av Bundesliga og Premier League

Ifølge Fourth Official har Liverpool akseptert et bud fra Sheffield United om permanent overgang for Brewster. Overgangen skal sikre at 20-åringen får den nødvendige utviklingen i klubben som ypper med toppklubbene i Premier League, men med muligheten for Klopp til «å kalle hjem» Webster. Ifølge Fourth Official signeres ingen kontrakt med Sheffield uten at det hektes på tilbakekjøpsklausul.

Dermed kan Sander Berge trolig se frem til å spille sammen med en av de unge Liverpool-kanonene. Til Jürgen Klopp bestemmer seg for å trykke på tilbakekjøps-knappen.

Les på Sporten: Sky Sports: Barcelona la inn bud på toppscorer fra verdens tøffeste liga

No posts to display