Liverpool må forsterke i januar

0
486
Mo Solo. (foto: liverpool, twitter)

Liverpool har flere spillere på skadelisten om dagen, mens forsvaret var det som skapte store problemer forrige sesong har skader på midtbanen denne sesongen svekket de røde. I januar derimot kommer en potensiell ny krise.

Mohamed Salah og Sadio Mané i tillegg til Naby Keita skal til Afrikamesterskapet i januar. Men dette er en varslet krise og Liverpool har begynt å planlegge for hvordan de skal dekke opp for at lagets to beste mister flere kamper.

DRAMA PÅ OLD TRAFFORD: Har kommet med krav hinsides all fornuft

 Det har naturlig nok versert rykter rundt målfarlige kantspillere den siste tiden.

Kantspilleren Arnaut Danjuma har vært svært god for Villarreal denne sesongen. Han kom fra Bournemouth i sommer. Flere la merke til Danjuma i Champions League-oppgjøret mot Manchester United på Old Trafford. 

– Danjuma spiller fantastisk, og Liverpool har veldig stor sans for spilleren. Men Villarreal har nok ingen intensjoner om å selge i januar, sier transferguru Fabrizio Romano i sin podcast, i følge Liverpool.no

LES OGSÅ: Gerrard tilbake i Premier League!

Romano mener at Danjuma er en spillerprofil som vil passe perfekt inn i Liverpool. Men en januarovergang ser meget usannsynlig ut. Villarreal punget ut 25 millioner euro for spilleren i sommer

– Liverpool jobber alltid slik at de ikke gjør noen panikkjøp, men heller slår til dersom en god mulighet byr seg, sier han videre.

Fulhams 19 år gamle stjerneskudd Fabio Carvalho er også en spiller som skal være på Liverpools radar, men dette er nok en mer langsiktig signering fremover en kriseløsning for januar.

No posts to display