Lukker døra for sjokkovergang

0
1778
Ten Hag veiver og forklarer mot Bayern München. (foto: united, twitter)

Manchester United har en skadeliste så langt som et vondt år, men lite handlefrihet i vinterens overgangsvindu. Etter en større handlerunde i sommer, begrenser Financial Fair Play-reglene klubben fra å kjøpe seg ut av problemene. United-supporterne går trolig mot nok et vinter-vindu på overgangsmarkedet med nødløsninger på leie. Forrige uke ble en Manchester City-spiller på vei ut linket til Old Trafford, men Ten Hag kan ikke vente seg en hjelpende hånd fra byrivalen.

Blekka The Sun meldte forrige uke Manchester United har snudd seg mot Kalvin Phillips før overgangsvinduet. City-spilleren blir tilgjengelig for leie, Erik ten Hag har høye tanker om den engelske spilleren. Med Casemiro ute med skade og fremtiden uviss, kan en spillesugen Phillips, som har vist han behersker Premier League (bare ikke som del av Guardiola-fotball), gå rett inn og gjøre en forskjell.

LES: Gigantene Rooney, Thierry Henry, Lampard, Aguero, Mané og Kane har fått et nytt medlem i eksklusiv scoringsklubb

Vi tar alt fra The Sun med en neve salt, men kombinasjonen gnistrende god Premier League-spiller, ledig for utleie og Manchester Uniteds økonomiske begrensinger på overgangsmarkedet i vinter, er Phillips et spennende alternativ. Dette var forrige uke.

Det har tydeligvis ligget noe i The Suns rapport. Football-Insiders well placed source har bekreftet at Phillips drar på utleie i januar, men at det er «høyst usannsynlig» at City sender midtbanespilleren til byrivalen. Ikke bare usannsynlig, men høyst usannsynlig.

SPORTEN: Rasmus Højlund er dømt til å mislykkes

Med andre ord: Kommer ikke til å skje, selv om det skulle regne oppover. Sikkert like greit.

Liverpool – Manchester United

No posts to display