På tide å ringe Ole

0
1623
Ole Gunnar Solskjær leverte varene. (foto Manchester United)

Chelsea-midtbanespiller Craig Burley når han tipper at Manchester United venter til etter helgens Liverpool kamp med å sparke Erik ten Hag. – Han holder en liten dør åpen for at den nederlandske mangere ved et fantastisk resultat vil berge jobben, men etter ydmykelsen i årets Champions League gruppespill er det få som tror det spiller noen rolle.

Til ESPN hadde Burley følgende å si: «Jeg ser ikke hvordan hvis Man Utd drar til Liverpool og blir hamret, så kan han overleve. Hvis Liverpool slår United, med reaksjonen fra fansen og media – gitt alle disse nylige resultatene – ser jeg bare ikke hvordan denne klubben kan lene seg tilbake og si «vi kommer ikke til å gjøre noe»»

Solskjær Champions League helt! – Ten Hag Champions League flopp!

Etter det forsmedelige 0 – 1 tapet mot Bayern München i går på Old Trafford i Champions League gruppespill er det lett å tenke tilbake til det øyeblikket Ole Gunnar Solskjær for alltid ble en helt for Manchester United fansen. På overtid i 1999 i Champions League finalen scoret «babyface» det avgjørende målet 2 – 1!.

Manchester United havnet nederst i Gruppe A, positivt oppe i det hele, FC København går videre som nummer to i gruppa og tjener mer penger enn de noen gang.

I Premier League er det også trøbbel. – Etter 16.kamper ligger Manchester United hele 10 poeng bak ledende Liverpool med 27.poeng.

Les på Sporten: FC København tjener fantastiske summer på Champions League

Det er min klare oppfordring! – Ring Ole Gunnar Solskjær og la han være vikar frem til sommeren.

Det er mange gode grunner for å ringe Ole Gunnar Solskjær nå. Han er en helt i klubben, har United «dna» og ikke minst han er dyktig, men viktigst akkurat nå, som spiller var han en superreserve og det var han som managervikar også.

La oss se på resultatene og gjøre det på nerdevis. Denne sesongen har Erik ten Hag, men en av verdens dyreste spillerstall klart å levere følgende tall: Premier League PPM 1,69, Champions League PPM 0,67 og ELF Cup: PPM 1,50.

Ole Unnar Solskjær knuser tallene i de 19 kampene som han var vikarmanager, før han fikk jobben fast. Fra 19 desember (som er på tirsdag) frem til fast ansettelse 28 mars var PPM 2,32.

Solkjær har de siste årene bygget seg opp og finpusset sine lederegenskaper med å lede ungdomslag på vestlandet. Han er klar og dyktigere enn noen gang.

Les: Klar for å kjøpe seg inn i Premier League-klubb

No posts to display