Venter nå bare på klarsignalet til å ta over tøylene hos Manchester United

0
773
Graham Potter har posisjonert seg., men for hva? (foto: Chelsea, twitter)

Ole Gunnar Solskjær må se undrende på det som skjer hos Manchester United om dagen. Han husker selv høsten 2021 da han fikk sparken 22. november, Erik ten Hag har nå ledet Man United i et sportslig spor som burde føre rett til samme skjebne, men nederlenderen står fortsatt ved roret. Med Sir Jim Ratcliffe endelig på vei inn som deleier er det forventet at noe vil skje. Dette noe er ifølge talkSport en byggmester av en manager.

Tidligere i høst, da det buttet for Erik ten Hag og United, Sancho, en av klubbens dyreste investeringer var satt i fryseboksen, skader herjet og Antony fortsatte å gi United-supporterne fiffige driblinger men ingen scoringer, var flere trenere linket til United-jobben. Graham Potters navn kom opp titt og ofte. Etter et historisk svakt Champions League gruppespill, er Potters navn tilbake, denne gang med full styrke.

LES: Lukker døra for sjokkovergang

TalkSport er tidlig ute med det som skjer (og ikke skjer), ifølge det engelske mediet er Sir Jim Ratcliffe klar for å gi Potter muligheten som neste Manchester United-manager hvis Ten Hag fortsetter det sportslige svalestupet.

Graham Potter skal ha en høy stjerne hos Ratcliffe, han er engelsk, har hatt tett kontakt med Uniteds antatt påtroppende sportsdirektør Dan Ashworth fra Brighton tiden – og står ledig og klar for å hoppe inn på dagers varsel.

SPORTEN: Har kontrakten som gir full handlefrihet

Ratcliffe har skjønt det ikke handler om å hente inn en Champions League-kanon av en trener, Manchester United har en langsiktig byggejobb foran seg som er viktigere. Graham Potter viste hos Brighton at han den store byggmester.

Liverpool – Manchester United

No posts to display