Henter naturtalent fra Ligue 1 for å lede klubben mot opprykk til Premier League

0
365
Will Still, ung, fremadstormende. (foto: reims, twitter)

Det var mange som stusset da Sunderland nylig sparket Tony Mowbray etter å ha ledet en ung tropp til tre poeng under play-off plass etter 21 kampe , spesielt da manageren ble sendt på dør etter uavgjort mot Milwall. Sunderland-eier Kyril Louis-Dreyfus har ambisjon om noe større og har blinket ut et naturtalent av en trener med stor suksess i Ligue 1, tjueni år yngre enn Mowbray.

Han fikk sin «treneroppvekst » med Football Manager. Det sier alt om alderen til Will Still. 31-åringen er skikkelig hot i Frankrike etter å ha ledet Reims siden 2022 med stor suksess. Nå jobbes det for å hente Still til balløya.

LES: Venter nå bare på klarsignalet til å ta over tøylene hos Manchester United

Belgisk-engelske Still ble løftet opp fra assistentjobben som hovedtrener hos Reims før han hadde den nødvendige UEFA Pro Licence. Det vanket ukentlige bøter på Ligue 1-klubben før treneren fullførte et måneds kurs ved National Football Centre. Som hovedtrener sto Will bak en rå rekke med 18 kamper (alle konkurranser) uten tap.

Nå melder The Guardian det jobbes hardt hos Championship-klubben Sunderland for å overtale Will Still til å ta turen til balløya og lede klubben tilbake til Premier League. Det er klubbens styreleder Kyril Louis-Dreyfus som har bestemt seg for å overbevise Still om å ta jobben.

SPORTEN: To gigantklubber sender speidere med årvåkne blikk for å følge Mason Greenwood

Sunderland ligger i playoff-sonen på Championship-tabell på 6. plass. Sunderlands styreleder skal ha gjennomført positive forhandlinger med Still. Ifølge L’ Equipe er Reims-treneren tent på å ta jobben.

No posts to display