Sender bort spilleren United-supportere har ventet på

0
1360
Gir ikke opp favoritten Antony. (foto: united, twitter)

Vi har sett frem til at Amad Diallo er tilbake fra skade. 21-åringen hadde en forrykende god sesong på utleie hos Sunderland forrige sesong, nå var det tid for gjennombrudd på Uniteds førstelag. Spesielt når de røde djevelen har manglet effektivitet på høyrevingen. Nå kommer en melding som varsler Diallo ikke er med i planen for andre del av sesongen.

Amad Diallo ble hentet til Manchester United av Ole Gunnar Solskjær i 2021. Atalanta-spilleren var spådd en lysende framtid på vingen hos United, men har måttet smøre seg med tålmodighet etter bare ni kamper i seniordrakta siden ankomsten. Forrige sesong viste den ivorianske spilleren frem noe av potensialet, der han herjet i Championship for Sunderland.

LES: Henter naturtalent fra Ligue 1 for å lede klubben mot opprykk til Premier League

14 scoringer og fire assists totalt! 21-åringen har en stor tilhengerskare hos United som nå forventet å se Diallo på førstelaget. Så smalt det til med en lei kneskade i preseason som har holdt ham ute så langt i sesongen, men nå er høyrevingen tilbake.

Med Antony uten scoring siden april (!), er det stigende forventninger til at Diallo fra januar skal kunne gi United et boost på høyrevingen. Ifølge Footballtransfers kilde er det likevel forventet at Ten Hag sender Diallo på utleie i januar, Sunderland og Wolverhampton står klare med åpne armer.

SPORTEN: Barcelona har funnet neste store midtbanespiller i Skandinavia

Footballtransfers mener dette kan sette sinnene i kok hos Uniteds fanbase, der mange vil se Diallo få sjansen på førstelaget og et potensielt løft i forhold til det sørgelig lite Antony kan bidra med. Ten Hag holder fortsatt på sin favorittspiller fra Ajax.

Liverpool – Manchester United

No posts to display