Må bytte klubb! Bare Harry Kane scorer flere mål i Premier League, fikk likevel ikke være med til VM i Qatar

0
358
Bare Harry Kane scorer flere mål

Da Englands landslagssjef Gareth Southgate kunngjorde sin 26-mannslag for VM i Qatar satte vi kaffen i halsen da vi oppdaget at Ivan Toney ikke var med.

Vi måtte se videoen flere ganger for å vær sikre på at Brentford-spissen ikke var blant de utvalgte, så bemerkelsesverdig var det for oss.

Vi skjønner alle at Tottenhams sin superstjerne Harry Kane er det opplagte førstevalget, men tenk på dette Ivan Toney har scoret 20 Premier League mål siden Brentford rykket opp forrige sesong og 26 åringen var med i troppen til Englands siste kamper i Nations League.

Les: Profilert duo kan forlate United til sommeren

Alle som Gareth Southgate har valgt for VM i Qatar spiller i Premier League med et unntak Jude Bellingham og alle spiller for en av de store klubbene. – Dette gir spillere en tydelig lærdom.

Den bemerkelsesverdige utelatelsen er den siste indikatoren på at Brentford-spissen kan trenge en stor overgang for å være med landslaget til de viktige kampene. – Det åpner opp døra for Manchester United som så langt ikke har vært spennende nok for Ivan Toney.

Les på Popidol: Sylvester Stallone forteller på premieren av Tulsa King han var idiot og takket nei til nesten en milliard

Etter å ha bevist sin evne som Premier League-scorer, kan Englands tap være Uniteds gevinst, med en godt uthvilt Toney som nå er en hovedkandidat for en vinterovergang.

Toney var sterkt knyttet til en overgang til Manchester United i løpet av sommeren. Et bytte til Old Trafford i sommer tror de fleste ville ført til VM uttak nå. – Det blir en fordel for Manchester United å kjøpe nå de unngår «VM-inflasjon» som et godt mesterskap pleier å gi.

Så nærme, men så langt for Toney
Selv om Toney har scoret flere mål enn noen engelsk spiller med unntak av Harry Kane siden starten av forrige sesong.

Manchester United på jakt etter en etterfølger til Cristiano Ronaldo. De fleste tror at Toneys scoringstempo for et «mindre» lag vil øke på Old Trafford og med tiden plassere han blant historiske toppscorerne.

Goalkeepers: Jordan Pickford (Everton), Nick Pope (Newcastle), Aaron Ramsdale (Arsenal).

Defenders: Kieran Trippier (Newcastle), Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Kyle Walker (Man City), Ben White (Arsenal), Harry Maguire (Man Utd), John Stones (Man City), Eric Dier (Tottenham), Conor Coady (Everton, on loan from Wolves), Luke Shaw (Man Utd).

LES: Store overraskelser i VM-troppen til Tyskland

Midfielders: Declan Rice (West Ham), Jude Bellingham (Borussia Dortmund), Kalvin Phillips (Man City), Jordan Henderson (Liverpool), Conor Gallagher (Chelsea), Mason Mount (Chelsea).

Forwards: Harry Kane (Tottenham), Callum Wilson (Newcastle), Marcus Rashford (Man Utd), Raheem Sterling (Chelsea), Bukayo Saka (Arsenal), Phil Foden (Man City), Jack Grealish (Man City), James Maddison (Leicester City).

No posts to display