Nathan Jones har fått jobben med å stanse Klopp og Liverpool

0
569
Nathan Jones. (foto: luton, twitter)

Denne uken ble det klart at Southampton takker Ralph Hasenhüttl for jobben med å holde Saints i Premier League, på tross av noen nervepirrende berg-og-dalbaneturer. Nå er det en tidligere Brighton-spiller som tar over stafettpinnen.

Med østerrikeren ved roret har klubben gitt de største klubbene skikkelig trøbbel, men også noen alt annet enn målfattige tap.

LES: Eierne skyter inn nye 800 millioner i Newcastle

Ralph Hasenhüttl har gjort mye bra med Southampton siden 2018, men måtte til slutt innse at han og Southampton hadde «stagnert» – i forhold til forventningene. Samme dag som østerrikeren fikk sparken, meldte engelske medier om at Englene var i samtaler med erstatteren. Her har ting skjedd i rekordfart, bekreftelsen kom på onsdag.

Nathan Jones hentes fra Luton Town og Championship. Den tidligere Brighton-spilleren har fått testet seg som Luton-trener i to runder, nå venter verdens tøffeste liga på 49-åringen.

-Jeg har ikke vært manager i Premier League, det har jeg drømt om siden jeg ble trener (2014), sier en stolt Saints-manager til klubbens hjemmeside.

Da er introduksjonen unnagjort, på lørdag skal Jones gå ut på gressmatta på Anfield for debuten. Vi krysser fingre og tær og ønsker ham lykke til – Elyounoussi det samme med ny sjef.

LES OGSÅ: Har en baktanke med å utmanøvrere Manchester United og hente frustrert Atlético Madrid stjerne

No posts to display