Maguire har fulgt planen hele veien

0
684
Big Harry nektet å gi opp. (foto: united, twitter)

Ingen engelske spillere på balløya har måttet tåle så mye pes som Harry Maguire fra forståsegpåere, media, supportere – og resten. Erik ten Hag hadde en klar plan da han entret scenen i Manchester forrige sommer at den engelske landslagsspilleren skulle sendes bakover i spilletidskøen. I sommer var det sterkt press for at Maguire skulle godta exit fra Manchester United, men selv ikke degradering fra posisjonen som United-kaptein fikk Maguire til å trekke seg.

United-manageren hadde ikke spesielt høye tanker om kapasiteten til den engelske landslagsspilleren, verken som midstopper i Ten Hag-fotball eller som kaptein. 30-åringen tok avgjørelsen om å ikke la seg presse ut, måtte gi fra seg kapteinsbindet, men krummet nakken og jobbet ufortrødent videre.

LES: Greenwood hadde et overraskende besøk fra England på tribunen

Åpningen for Maguire kom med skader hos Martinez og Varane, muligheten tok 30-åringen så til de grader vare på. Mot Fulham kalte Ten Hag det for en «massiv, massiv kamp» av Maguire, de siste syv kampene har engelskmannen vært på plass fra start.

På det oveflødige spørsmålet om det var den rette beslutningen å bli værende hos Manchester United, svarer fighteren Maguire raskt.

-Selvfølgelig. Rapha (Varane) og Licha (Martinez) spilte strålende og holdt mange clean sheets. Jeg måtte se an tiden og være tålmodig, begynner midtstopperen ifølge Reuters.

-Forrige sesong hadde jeg to eller tre muligheter for å få en rekke kamper, men ble rammet av sykdom og skader, så jeg kom aldri i en rytme hvor jeg kunne bevise meg overfor treneren. Det har jeg fått nå. Jeg nyter virkelig å spille fotball for denne klubben, avslutter Maguire.

SPORTEN: Helt vill kveld for Casper Tengstedt!

Vi digger spillere som har stayerevne, krummer nakken og fortsetter å jobbe hver eneste dag. For Manchester United blir «nye» Harry Maguire gull verdt. En spiller som har kjent på motgang, jobbet seg gjennom uten å stikke av og som aldri vil ta spilletid eller å bære United-drakta på kampdag for gitt.

Premier League-tabell og statistikk har du tilgang til her

No posts to display