Greenwood hadde et overraskende besøk fra England på tribunen

0
668
Greenwood rir igjen. (foto: getafe, twitter)

Mason Greenwood har restartet karrieren etter totalt fravær siden januar 2022. Getafe-presidenten kunne knapt tro det var sant da United-spillerens agent ringte for å høre om de var interessert i å leie Greenwood for resten av sesongen. Nå er 22-åringen i ferd med å bli etablert i La Liga og har vist han fortsatt gjør nytte for seg på kamparenaen. Denne uken var det et helt spesielt besøk på Getafe-tribunen for å se 22-åringen live.

Da Manchester United endelig var ferdig med sin interne prosess for å finne ut hva klubben skulle gjøre med Mason Greeenwood, gikk CEO Richard Arnold ut og sa det er ingen forventninger om at Greenwood spiller i Manchester United-drakta ever again. Vi har slått oss til ro med dette, Mason Greenwood har restartet karrieren på utleie til Getafe og alle parter ser ut til å være fornøyde med løsningen. Nå kommer signal på at noe kan være på gang hos United.

LES: Pochettino: Får som fortjent med VAR

Med Sir Jim Ratcliffe på vei inn neste uke, er det smått forventet at øverste etasje med Arnold og fotballdirektør John Murthough må vike for Ratcliffes eget ryddeteam. Mannen som er varslet på vei inn som ny fotballdirektør hos United, Paul Mitchell, ble observert på tribunen i Getafe, sør for Madrid.

Greenwood var på banen i 86 minutter mot Cadiz og bidro blant annet med assist til Borjo Mayorals matchvinnende scoring i 1-0 kampen.

Ifølge Mundo Deportivo satt påtroppende sportsdirektør hos United på tribunen. Greenwood har 8 La Liga-kamper bak seg så langt, med scoring og to assists. i 0-12 overkjøringen av Tardiente i Copa del Rey, sto 22-åringen for to scoringer.

SPORTEN: Snur seg igjen mot en av verdens desidert beste angrepsspillere

Hadde Ratcliffe vært totalt uinteressert i å hente Greenwood tilbake i United-troppen, ville Mitchell neppe ha satt seg på flyet til Spania for å se tidligere wonderkid Greenwood hos Manchester United live.

No posts to display