Manchester United har overbevist Matthijs de Ligt

0
248
Venter møte i Premier League på disse to gutta. (foto: Bayern München)

Det er knyttet stor spenning til Ratcliffes og INEOS-gjengens første skikkelige overgangsvindu. Med ny sportsdirektør (endelig) på plass, skal Manchester United vise retningen. I forhandlingsprosessene, valget av spillere og omfanget på utskiftinger i Man United-troppen. I München går det nå mot signeringen Erik ten Hag har ønsket seg siden han fikk tilbudet om å lede De Røde Djevlene i 2022.

Matthijs De Ligt har de siste ukene vært linket til Manchester United og læremester Ten Hag. Det begynte med møter, så forhandlinger. Nå melder den hyperaktive overgangsjournalist Romano at nederlenderen kun ønsker seg til Manchester United.

LES: Manchester United blander seg overraskende inn i Antonio Conte sine planer

Romano hevder det nå bare er én klubb som gjelder for midtstopperen, agent Rafaela Pimenta forhandler kun med Man united. Dette er klubben den nederlandske landslagsspilleren har som mål å signere med.

På tirsdag meldte den tyske journalisten Christopher Michel at det nå er mer konkret, der 24-åringen er villig til å gå ned i lønn for å sikre overgang til Old Trafford.

Dette betyr at det nå står på Bayern og United, som jobber seg gjennom strukturen på avtalen, melder Romano.

De Ligt ønsker exit fra Bayern og forhandler nå kun med Manchester United, der personlige betingelser vil falle på plass. Bayern er klar for å sende nederlenderen ut av klubben.

SPORTEN: Ratcliffe og Nice selger Khephren Thuram denne uken

Vi har tidligere i sommer sett Manchester United jobbe intenst for å ikke betale overpris i kommende signeringer, og legger inn nesten provoserende lave førstebud, men dette høres ut som en situasjon der United, Bayern og De Ligt har viljen til å bli enige.

Dette skjer. Erik ten Hag får sin forsvarsgeneral fra Ajax-tiden.

Alt du trenger å vite: England – Sveits

No posts to display