Manchester United blander seg overraskende inn i Antonio Conte sine planer

0
152
Romelu Lukaku

Noe av det første Antonio Conte gjorde etter å ha overtatt managerrollen i Napoli var å forsikre seg om at eier og styreformann Aurelio De Laurentiis ville gi han tilstrekkelig med resurser for «umiddelbar» suksess i Serie A.

Høyt oppe på den italienske manageren sin ønskeliste var Romelu Lukaku som var på utlån hos Roma fra Chelsea sist sesong. – De to vant Serie A sammen med Inter Milan sesongen 2020/2021.

Les: Manchester United klar for sommerens første signering!

Romelu Lukaku synes å pendle mellom suksess og fiasko alt ettersom hvilken klubb han spiller for. Suksess med Everton, fiasko i Manchester United, suksess med Inter Milan og tildels Roma og fiasko med Roma. – Det er litt overraskende at sjefene på Old Trafford vurderer å hente tilbake spilleren som trakk det korteste strået den gangen Ole Gunnar Solskjær måtte velge mellom hvilken spiller som var Manchester Uniteds største problem. (Paul Pogba, Alexis Sanchez eller Romelu Lukaku)

Romelu Lukaku er fortsatt, slik det står, en Chelsea-spiller. Den belgiske landslagsspilleren har gjennomgått en voldsom periode siden han kom tilbake til Blues for hele 97,5 millioner pund i 2021.

Siden den gang har 31-åringen bare spilt 44 ganger for Chelsea, og hans fremtid ser ut til å være borte fra Stamford Bridge igjen. Mens Belgia som nettopp har blitt eliminert fra Euro 2024, har praten om hans neste destinasjon begynt å intensivere.

Samtidig som alle melder at neste stopp for Romelu Lukaku er Napoli hvor han vil gjenforenes med Antonio Conte dukker det opp noen overraskende meldinger om interresse fra Old Trafford.

Rai1 melder at både AC Milan og Manchester United ser på Lukaku som en god «Plan B».

Les: Har klart å overtale Manchester United keeper Tom Heaton

Både de røde djevlene og Rossoneri har forsøkt å lokke Joshua Zirkzee over til seg i sommer, begge klubber kan forfølge Lukaku hvis deres respektive overganger ikke kommer frem. (Det kan bare være en)

Lukaku har allerede tilbrakt to år på Old Trafford fra 2017-2019, uten å legge igjen mange gode minner. En overgang til AC Milan vil sannsynligvis irritere fans av den blå halvdelen av byen, gitt hans troskap til og suksess med Inter Milan tidligere.

Lukaku har selv innrømmet at han vet hvor han ønsker å spille fotballen sin neste sesong, men holder det skjult foreløpig.

«Min fremtid? I hodet mitt vet jeg allerede. Jeg vet hva som vil skje,» sa han til media tilbake i juni.

«Mange liker å snakke, kanskje fordi jeg ikke har en offisiell agent. Men jeg bestemmer meg.»

«Jeg har kontroll over situasjonen min. Jeg vil ta et valg, og når jeg har forklart det, vil alle være enige med meg,» la han til.

«Når jeg har bestemt meg for å bli eller dra et sted, har det vist seg å være det riktige valget på grunn av noen få faktorer.»

«Mitt forhold til treneren er et nøkkelaspekt i enhver beslutning. Det er som et forhold til en kvinne.

«Hvis det ikke fungerer lenger, hvorfor være sammen?»

Les på Popidol: Capcom bekrefter nytt Resident Evil-spill er under utvikling

No posts to display