Manchester United klar for sommerens første signering!

0
438
Smilet er tilbake hos Erik ten Hag. (foto: Manchester United)

Forrige sesong var Rasmus Højlund hentet inn som redningsmann hos Manchester United. Dette var spissen som skulle gi laget de sårt tiltrengte ekstra scoringene fra spissposisjon. Med Anthony Martial til og fra med skader og manglende form, var det opp til en dansk 21-åring i debutsesongen i verdens tøffeste liga. Nå er det klart for at Højlund skal slippe å stå med ansvaret alene. Det er klart for Manchester Uniteds første signering.

23-åringen Joshua Zirkzee har vært en av spillerne tettest koblet til Manchester United i sommer. Bologna-spilleren med 11 scoringer på 34 Serie A-kamper var en viktig bidragsyter til Serie A-klubbens sterke 5. plass i serien. Nå melder italiensk media spissen har bestemt seg og gjør seg klar for Old Trafford.

LES: Newcastle brukte helgen til å selge to spillere for nesten milliarden

Kampen har stått mellom Man United og AC Milan, men alt taler for at den nederlandske landslagsspilleren (har debut fortsatt til gode) med bakgrunn hos Bayern München, ender på Old Trafford.

Både tyske Sky Sports og Corriere di Bologna melder Erik ten Hag nylig møtte Zirkee personlig for å prate om potensiell overgang. Ifølge det italienske mediet ble 23-åringen overbevist av Ten Hag, likte rollen han skal tildeles, og har bestemt seg for overgang til Old Trafford. Dette skal ha kommet etter at Man United og Zirkees representanter skal ha blitt enige om personlige betingelser.

23-åringen på 1,93 m har styrken, farten, teknikken, blikket og avslutningene. Se og nyt:

SPORTEN: Ikke bare fikk Solskjær rett om Haaland – Manchester United signerer eksperten som så det samme ekstreme potensialet som United-legenden

Med utjkøpsklausul på 34 millioner pund, vil dette kunne være på plass i løpet av kort tid – som Manchester Uniteds første sommersignering.

Alt du trenger å vite: Østerrike – Tyrkia

No posts to display