Manchester United selger TO for enhver pris – men Maguire blir

0
616
Harry Maguire trener med forsvarsledende Ricardo Carvalho

Det er ikke lenger en prioritet for manager Erik ten Hag å selge Manchester United kaptein Harry Maguire det til tross for at det er nettopp det han og de andre sjefene har forsøkt å gjøre på mange ulike og tildels kreative måter en god stund.

30 åringen ble uhøytidelig satt ned på benken etter back-to-back-nederlag mot Brighton og Brentford i starten av sesongen, for aldri å gjenvinne en startrolle permanent. – Ten Hag favoriserte den nye signeringen Lisandro Martinez sammen med Raphael Varane, med Victor Lindelof som favoriserte alternativ mot slutten av sesongen, og til og med Luke Shaw fylte av og til inn som midtstopper. Det plasserte Maguire på fjerde eller til og med femte valg.

Les: Carrick henter tidligere benkesliter hos Tottenhams tilbake til balløya

Manchester United eierne Glazer-familen har satt et tak på 100 millioner pund for denne sommeren og de står også overfor Financial Fair Play-restriksjoner. Mason Mount har allerede kommet til fra Chelsea og Andre Onana kommer fra Inter Milan samtidig pågår det samtaler om å hente Rasmus Hojlund fra Atalanta. – Kort sagt, pengene og mere til er brukt opp!.

Athletic skriver at Eric Bailly og Alex Telles kommer til å bli dumpet av de røde djevlene, til tross for at de er signert for til sammen 53 millioner euro. Begge spillerne tilbrakte tid borte fra Old Trafford på lån forrige sesong, med Bailly i Marseille og Telles i Sevilla. Ingen av klubbene valgte å gjøre en avtale permanent. – De kommer til å bli solgt uansett hvilken pris Manchester United kan få.

Les på Sporten: Tidligere Molde-spiss David Datro Fofana pakker baggen

Det var også tilfelle for Harry Maguire lenge. Manchester United prøvde å ha han med i byttedealer, tilbud om å betale deler av hans imponerende lønning til og med gratis var aktuelt. – Men nå er situasjonen en helt annen. Minstepris er 58 millioner euro og det er en pris alle vet ingen kommer til å godta.

Dessuten! Harry Maguire har lagt opp til et omfattende treningsopplegg i sommer sammen med forsvarslegende Ricardo Carvalho.

No posts to display