Carrick henter tidligere benkesliter hos Tottenhams tilbake til balløya

0
582
Tom Glover. (foto: middlesbrough, twitter)

Michael Carrick har gått fra posisjon som Ole Gunnar Solskjærs wingman til vikartjeneste som hovedtrener på Old Trafford. Før forrige sesong var det tid for å teste seg helt på egenhånd. Sesongen som Middlesbrough-manager ble akkurat den starten United-legenden trengte.

I oktober 2022 var Carrick tilbake i manesjen, denne gangen som hovedtrener for Middlesbrough. I november ledet Carrick den stolte klubben til 3 seire og 1 uavgjort, noe som har sendt ham inn på lista som en av fire nominerte til Månedens Manager i Championship.

LES: Mason Mount har landet!

Dette var en måned Middlesbrough virkelig trengte, veien ned til nedryksstriden etter 21 kamper ble nå på fire poengs avstand, mens 4. plassen kan skimtes, bare seks poeng unna. I mai hadde Carrick ledet klubben til playoffplass på en solid 4. plass i Championship. Selv om klubben måtte gi tapt for Coventry i semifinalen, hadde den fortsatt ferske manageren vist han har det.

Nå rigges det for den tøffe andresesongen for Carrick, forrige uke bekreftet klubben at Alex Gilbert fra Brentford var på plass, på fredag ble keeper Tom Glover (25) og vingen Sam Silvera (22) klappet inn som nye Middlesbrough-spillere. Det interessante er at begge er australiere som spilte for respektive Central Coast Mariners og Melbourne City.

Glover er kjent på balløya som del av akademiet hos Tottenham, der han i 2015–16-sesongen hadde 11 U21-kamper og 4 kamper i Premier League U21 International Cup. Med imponerende spill av australieren, fikk han tilbud om forlengelse i 2015 og del av førstelagstroppen. Som backup for Hugo Lloris og Michael Vorm, ble det dessverre ingen førstelagsdebut.

Vi aner Carrick og gjengen har sett et potensiale i de to australierne som passer inn i kampplanen. Vi gleder oss spesielt til å se Glover endelig få utfolde seg på seniornivå på balløya.

LES OGSÅ: Saliba sikrer seg gigantlønn

No posts to display