Mason Mount har landet!

0
363
Mount i rødt. (foto: united, twitter)

Første del av sommeren har vi sett det ene etter det andre Man United-målet forsvinne ut av rekkevidde. Erik ten Hag og gjengen har nå konsentrert seg spesielt om en signering som måtte komme på plass. Det sier mye om hvilke forventninger det stilles til Mason Mount etter å ha signert kontrakt med Chelsea-rivalen.

Endelig! Manchester United har på plass første store signeringen. Veien til den endelige bekreftelsen med brede smil og United-drakt har vært lang. Mason Mount har hele veien signalisert han ønsker å bære Man United-drakta, på onsdag kom muuligheten.

LES: Jekker opp lønnstilbudet til Osimhen

Han ble regnet som neste klubblegende hos Chelsea da han klatret i gradene som akademispiller og viste et ekstremt talent på kamparenaen. Så kom stagnasjonen, der verken Tuchel eller Potter helt klarte å utnytte potensialet. Nå fortsetter utviklingen til 24-åringen under Ten Hags ledelse.

Kontrakten løper til 2028 med opsjon på ytterligere år, overgangssummen ligger på rundt 60 millioner pund.

Endelig satt den for Manchester United. Vi gleder oss stort til å se Mason Mount få utfolde seg under en manager som har fått klubben til å strekke seg langt for å hente ham.

LES OGSÅ: Pep Guardiola gjør et siste forsøk

No posts to display