Mann med veske og solbriller er den perfekte Paul Pogba erstatter

0
401

En viktig årsak til at Ralf Ragnick sitter i managerstolen på Old Trafford og etter avtjent periode skal gå inn som konsulent er hans finstemte strategiske sans. – Dessuten det er ingen tvil om hvem som har makta i Manchester United om dagen. På en helt annen måte enn Ole Gunnar Solskjær er den tyske manageren og tidligere sportsdirektøren en person som får det nøyaktig som han vil, både på banen og i styrerommet.

Ralf Rangnick er læremesteren til Liverpool manager Jürgen Klopp og ledestjernen til managerbroilere som Thomas Tuchel og Julian Nagelsmann. – Det skal bli spennende å se resten av sesongen, spesielt med tanke på superstjerner som Paul Pogba, som er vant til å dulles med hvis noe oppleves som urettferdig.

Paul Pogba sin agent Mino Raiola har lenge truet med Real Madrid (som ikke lenger er interessert) og Juventus (som er på vei ned i Serie B), nå faller slike trusler for døve ører. Den nye bossen på Old Trafford lar seg ikke presse.

Ralf Ragnick ønsker seg en sterk midtbane og har en han vet kan levere. – Tidlig i 2019 tok Amadou Haidara steget fra RB Salzburg (Østerrike) til RB Leipzig (Tyskland) . Det var da Ralf Rangnick som var manager for den tyske klubben og Red Bull sin sjefsstrateg.

Les: Det brummes hos Everton

Daily Mail skriver i dag at Amadou Haidara høyaktuell, for å være sikker har Manchester United sendt speidere til RB Leipzig sine kommende kampene mot Union Berlin i Bundesliga og Manchester City i Champions League.

23-åringen har fått mye spilletid i Leipzig, men har også vært tydelig på at han drømmer om å spille for en klubb som Manchester United.

Det sies også å bli sett på som en fordel at han kjenner til Rangnicks spillestil. Haidara skal ha en salgsklausul på 400 millioner kroner.

No posts to display